Халфът на Ювентус Николо Фаджоли отново се извини заради пристрастеността си към спортните

...
Халфът на Ювентус Николо Фаджоли отново се извини заради пристрастеността си към спортните
Коментари Харесай

Фаджоли отново се разкая заради хазартната си зависимост

Халфът на Ювентус Николо Фаджоли отново се извини поради пристрастеността си към спортните залози, която през октомври му донесе 7-месечна възбрана да практикува футбол. 23-годишният състезател добави, че е получил огромна поддръжка от своя клуб във връзка с този случай.

„ Съжалявам за това, което направих. От Ювентус бяха доста покрай мен. Всички ме поддържаха: клубът, треньорът и съотборниците ми. Как го одобриха ли? Ами, явно не бяха щастливи, само че ми помогнаха да се върна на правия път. В клуба знаят, че разбрах моите неточности. Всички би трябвало да се учим и да започваме изначало “, съобщи по време на обществен семинар Фаджоли, който отхвърли да разиска какъв брой общо пари е пропилял, само че призна, че в даден миг е сложил
залог на стойност 5000 евро. „ Изкарвам положителни пари и залагам много. Но всеки, който печели по 1200 евро на месец и залага по 1000 евро има същата взаимозависимост като мен “, добави полузащитникът.

На събитието присъстваше и лекар Лучана Монте, която се грижи за рехабилитацията на Фаджоли от тази взаимозависимост. „ Николо беше застигнат от една болест, само че мина през лекуване и в този момент е в ремисия. Тези среща са доста потребни за децата. Фаджоли излъчва непосредственост, човещина и покорност “, разяснява тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР